Filozofie jídla /
Autorka v knize nabízí filozofická vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
Hlavní autor: | Šímová, Irena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Plzeň] :
NAVA,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700342220 | 342220 | 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné | 7x |