Japonská kuchyně /
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a náklad...
Hlavní autor: | Anderson, tim |
---|---|
Další autoři: | Edwards, Laura, Pavcová, Tereza |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700368721 | 368271 | 641.5/.8 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 16. 5. 2024 |
3x |