Japonská kuchyně /

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a náklad...

Celý popis

Hlavní autor: Anderson, tim
Další autoři: Edwards, Laura, Pavcová, Tereza
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2019
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700368721 368271 641.5/.8 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 16. 5. 2024
3x