Domácí uzení : ryby, maso, drůbež /
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám,...
Hlavní autor: | Sartor, Maria |
---|---|
Další autoři: | Kavinová, Alice |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2019
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700369537 | 368767 | 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |