Stravou proti zánětu : zásady protizánětlivé stravy, vzorové jídelníčky, 135 originálních receptů /
Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit...
Hlavní autor: | Frej, David, 1965- |
---|---|
Další autoři: | Friedri, Jona |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2017
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02680nam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 108725 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20210401173133.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 171114s2017 xr a e f 001 0 cze | ||
020 | |a 9788072815203 |q (brožováno) | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
044 | |a xr | ||
080 | |a 61 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Frej, David, |d 1965- |7 mzk2003195754 |4 aut |9 250923 | |
245 | 1 | 0 | |a Stravou proti zánětu : |b zásady protizánětlivé stravy, vzorové jídelníčky, 135 originálních receptů / |c David Frej ; fotografie originálních pokrmů Jona Friedri |
264 | 1 | |a Praha : |b Eminent, |c 2017 | |
300 | |a 175 stran : |b barevné ilustrace ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
520 | |a Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit lépe. Tuto knihu autor připravoval na základě praktických zkušeností a moderních vědeckých poznatků. Zahrnuje principy protizánětlivé stravy i originální a nutričně vyvážené recepty splňující zásady protizánětlivé stravy. Je návodem, který pomůže sestavit si vlastní jídelníček z potravin, které působí protizánětlivě a snižují riziko chronických nemocí. Najdete zde recepty pro všechny příležitosti, předkrmy, přílohy, saláty, polévky, hlavní jídla bezmasá i s masem a dezerty. | ||
520 | |a Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví. | ||
650 | 0 | 7 | |a záněty |7 ph135115 |2 czenas |9 193324 |
650 | 0 | 7 | |a prevence onemocnění |7 ph137258 |2 czenas |9 194751 |
650 | 0 | 7 | |a racionální výživa |7 ph124968 |2 czenas |9 185759 |
650 | 0 | 7 | |a dietní jídla |7 ph114317 |2 czenas |9 176352 |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas |9 192177 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas |9 192032 | |
700 | 1 | |a Friedri, Jona |4 pht | |
910 | |a SOG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 108725 | ||
993 | |0 0 |1 315700375401 |2 ddc |4 0 |6 61_000000000000000 |7 0 |9 234872 |a 217.00 |b 0 |c 372939 |d 2021-04-01 |e 9 |f DOSP |g 61 |h 299.00 |i Team Business |l DOSP |m 11 |r 2024-01-20 |s 2023-11-09 |t 5 |w 2021-04-01 |x 2/2021 |y KN |