Víš, co jíš? : je jídlo jed? : co působí mléko, umělé potraviny, jezte odpady, ať vyděláme, bezmocnost konzumentů, alergeny v potravinách

Podrobný lexikon potravinářských doplňků, který prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků.

Hlavní autor: Pollmer, Udo, 1954-
Další autoři: Grimm, Hans-Ulrich, Hoicke, Cornelia, Kramlová, Anděla
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Olomouc : Fontána, [2006?]
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700323338 323338 61 (neuvedeno) Dostupné 25x