Malá kniha etikety u stolu /

Malá kniha etikety u stolu je druhým dílem série malých a praktických rádců z pera Ladislava Špačka. Tu by si měli přečíst všichni bez ohledu na věk a společenské postavení, protože právě při stolování se projeví, jak je kdo zběhlý ve společenském životě. Seznámíme se s pravidly zasedacího pořádku,...

Celý popis

Hlavní autor: Špaček, Ladislav, 1949-
Další autoři: Habart, Filip
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 2010
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01574nam a2200229 4500
001 72236
005 20171114201701.0
008 100804s2010 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-204-2250-7 :  |c 199.00 Kč 
040 |a SOG001  |b cze 
100 1 |a Špaček, Ladislav,  |d 1949-  |7 jn20000402870  |4 aut  |9 114830 
245 1 0 |a Malá kniha etikety u stolu /  |c Ladislav Špaček ; [fotografie Filip Habart] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Mladá fronta,  |c 2010 
300 |a 137 s., [16] s.obr.příl. ;  |c 18 cm 
520 |a Malá kniha etikety u stolu je druhým dílem série malých a praktických rádců z pera Ladislava Špačka. Tu by si měli přečíst všichni bez ohledu na věk a společenské postavení, protože právě při stolování se projeví, jak je kdo zběhlý ve společenském životě. Seznámíme se s pravidly zasedacího pořádku, se správným chováním u stolu, dozvíme se, jak správně prostřít, jak nakládat s ubrouskem, jak držet příbor, jak jíst polévku, krevety, mušle, těstoviny, co s párátkem. V závěru se dozvíme více o různých typech stolování - banketu, rautu, nebo u nás méně známý revéllion. 
653 0 |a chování  |a etiketa  |a stolování  |a slušné  |a vystupování  |a společenské  |a události  |a Špaček, Ladislav, 1949- 
700 1 |a Habart, Filip  |4 pht 
910 |a SOG001 
999 |c 72236  |d 72236 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 315700326867  |4 0  |6 39_000000000000000  |7 0  |9 159074  |a 139.30  |b 0  |c 326867  |d 2010-08-04  |e 6  |f SA  |g 39  |h 199.00  |i Nakladatelský servis  |j 119  |l SA  |m 2  |r 2022-12-02  |s 2022-09-12  |t 5  |w 2017-04-30  |x K  |y KN