Kuchařka na hubené časy /
Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření – ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky – v každé kapitole vás upozorníme na 4 p...
Hlavní autor: | Bodensteiner, Susanne |
---|---|
Další autoři: | Kittler, Martina, Wissing, Michael, 1956-, Drápalíková, Jana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Jan Vašut,
2011
|
Vydání: | České vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření – ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky – v každé kapitole vás upozorníme na 4 potraviny, které moc nestojí, dobře chutnají a hlavně dávají spoustu možností použití. Jsou tedy ideální pro pestrou a úspornou kuchyni. A teď už přestaneme plýtvat slovy: Užijte si hodně potěšení z jídla za málo peněz! |
---|---|
Fyzický popis: |
142 s. : barev. il. |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík. |
ISBN: |
978-80-7236-705-4 : |