Kuchařka na hubené časy /

Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření – ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky – v každé kapitole vás upozorníme na 4 p...

Celý popis

Hlavní autor: Bodensteiner, Susanne
Další autoři: Kittler, Martina, Wissing, Michael, 1956-, Drápalíková, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Jan Vašut, 2011
Vydání: České vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření – ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky – v každé kapitole vás upozorníme na 4 potraviny, které moc nestojí, dobře chutnají a hlavně dávají spoustu možností použití. Jsou tedy ideální pro pestrou a úspornou kuchyni. A teď už přestaneme plýtvat slovy: Užijte si hodně potěšení z jídla za málo peněz!
Fyzický popis: 142 s. : barev. il.
Bibliografie: Obsahuje rejstřík.
ISBN: 978-80-7236-705-4 :