Víme, co jíme : vědomé vaření : jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, Cesta k soběstačnosti /

Kniha chce ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný h...

Celý popis

Hlavní autor: Žák, Lenka, 1982-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Eminent, 2012
Témata:
On-line přístup: Obsah
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Obsah

Sklad odd. dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700335389 335389 641.5 (neuvedeno) Dostupné 13x