Grilování /

V knize najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit. Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ov...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Sevruga, 2015
Vydání: První vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01446nam a2200277 i 4500
001 85857
005 20171114205029.0
008 150511s2015 xr |||||||||||||||||cze d
015 |a cnb002695703 
020 |a 978-80-905710-2-0  |q (vázáno) 
040 |a SOG001  |b cze  |e rda 
080 |a 641.5/.8  |2 h 
100 1 |a Pohlreich, Zdeněk,  |d 1957-  |7 kv2009540346  |4 aut  |9 586195 
245 1 0 |a Grilování /  |c Zdeněk Pohlreich 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Sevruga,  |c 2015 
300 |a 251 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 26 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a V knize najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit. Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami 
653 |a grilování  |a recepty  |a jídla  |a Pohlreich, Zdeněk, 1957- 
910 |a SOG001 
999 |c 85857  |d 85857 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 315700349084  |4 0  |6 641_500000000000000__8  |7 0  |9 174978  |a 359.28  |b 0  |c 349084  |d 2015-07-10  |e 5  |f DOSP  |g 641.5/.8  |h 499.00  |i Knižní web  |j 87  |l DOSP  |m 1  |r 2021-08-25  |s 2021-08-18  |t 5  |w 2017-04-30  |x K  |y KN