Fermentace : recepty na domácí kvašení /
Autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960-
Vydáno: (2015)
Síla přírodní fermentace jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Katz, Sandor Ellix, 1962- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha
Grada
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Fermentace : recepty na domácí kvašení /
Autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960-
Vydáno: (2015) -
50 nejzdravějších superpotravin : ke zdraví se můžeme projíst /
Autor: Hamann, Brigitte
Vydáno: (2013) -
Ananas : léčivá rostlina budoucnosti : komplexní příručka pro Vaše zdraví ; [léčivá síla ananasu - pitné kúry, diety, kosmetika] /
Autor: Simonsohn, Barbara, 1954-
Vydáno: (2003) -
Gastronomický rádce od A do Ž : 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... /
Autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Vydáno: (2015) -
Lži a mýty o tom, co jíme : výstraha : pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku /
Autor: Levinovitz, Alan
Vydáno: (2015)