Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové...

Celý popis

Hlavní autor: Mayle, Peter, 1939-2018
Další autoři: Auzet, Gerard, Sedláček, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Argo, 2015
Vydání: Vydání druhé, v nakladatelstí Argo a v tomto překladu první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700351065 351065 64 (neuvedeno) Dostupné 5x