Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové...
Hlavní autor: | Mayle, Peter, 1939-2018 |
---|---|
Další autoři: | Auzet, Gerard, Sedláček, Jiří |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Argo,
2015
|
Vydání: | Vydání druhé, v nakladatelstí Argo a v tomto překladu první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700351065 | 351065 | 64 | (neuvedeno) | Dostupné | 5x |