Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /

Přehled potravin, které tvořily základ stravy člověka v pravěku a jídelníček různých společenských vrstev ve středověku. Složení stravy našich předků rekonstruuje autorka na základě archeologických nálezů i písemných pramenů. Soustřeďuje se na poměry evropské. Popisuje jednotlivé druhy potravin (ros...

Celý popis

Hlavní autor: Beranová, Magdalena, 1930-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Academia, 2015
Vydání: Vydání 3., rozšířené a upravené
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700351017 351017 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 6x