Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Přehled potravin, které tvořily základ stravy člověka v pravěku a jídelníček různých společenských vrstev ve středověku. Složení stravy našich předků rekonstruuje autorka na základě archeologických nálezů i písemných pramenů. Soustřeďuje se na poměry evropské. Popisuje jednotlivé druhy potravin (ros...
Hlavní autor: | Beranová, Magdalena, 1930- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Academia,
2015
|
Vydání: | Vydání 3., rozšířené a upravené |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700351017 | 351017 | 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |