Hmyz na talíři /
Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo,...
Hlavní autor: | Borkovcová, Marie, 1958- |
---|---|
Další autoři: | Václavík, Milan, 1983-, Ocknecht, Petr, 1977-, Švejnoha, David, 1979-, Švejnohová, Radka, 1981- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Populárně naučná
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700352072 | 352072 | 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |