Hmyz na talíři /

Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo,...

Celý popis

Hlavní autor: Borkovcová, Marie, 1958-
Další autoři: Václavík, Milan, 1983-, Ocknecht, Petr, 1977-, Švejnoha, David, 1979-, Švejnohová, Radka, 1981-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Jota, 2015
Vydání: Vydání první
Edice: Populárně naučná
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700352072 352072 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 1x