Tuk - velké překvapení : proč máslo, maso a sýr patří ke zdravé stravě /
Celá desetiletí nám tvrdili, že bychom měli omezovat tuk, a že pokud nehubneme a nejsme zdraví, tak se prostě jen dost nesnažíme. Co když je ale problém v samotné nízkotučné stravě? A co když všechna ta jídla, která jsme si odpírali - smetanové sýry a šťavnaté steaky - by nám ve skutečnosti mohly po...
Hlavní autor: | Teicholz, Nina |
---|---|
Další autoři: | Kovářová, Věra, 1983- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Populárně naučná
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Celá desetiletí nám tvrdili, že bychom měli omezovat tuk, a že pokud nehubneme a nejsme zdraví, tak se prostě jen dost nesnažíme. Co když je ale problém v samotné nízkotučné stravě? A co když všechna ta jídla, která jsme si odpírali - smetanové sýry a šťavnaté steaky - by nám ve skutečnosti mohly pomoci bojovat s obezitou, diabetem a onemocněním srdce? |
---|---|
Popis jednotky: |
Terminologický slovník |
Fyzický popis: |
493 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
ISBN: |
978-80-7462-996-9 |