Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně /

Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže,...

Celý popis

Hlavní autor: Mengerová, Olga
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2018
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700361180 361180 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 7x