Koření : jak vybírat a používat koření v kuchyni : příručka pro kuchaře /

Více než 50 druhů koření a 35 kořenících směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za kkrokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky.

Main Author: Morris, Sallie
Other Authors: Adlerová, Marta
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Svojtka, 2002
Edition: České vyd.1.
Series: Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad odd. dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315700320532 320532 641.5 (neuvedeno) Available 5x