Koření : jak vybírat a používat koření v kuchyni : příručka pro kuchaře /
Více než 50 druhů koření a 35 kořenících směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za kkrokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky.
Main Author: | Morris, Sallie |
---|---|
Other Authors: | Adlerová, Marta |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Svojtka,
2002
|
Edition: | České vyd.1. |
Series: |
Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad odd. dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700320532 | 320532 | 641.5 | (neuvedeno) | Available | 5x |