Koření : jak vybírat a používat koření v kuchyni : příručka pro kuchaře /

Více než 50 druhů koření a 35 kořenících směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za kkrokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky.

Hlavní autor: Morris, Sallie
Další autoři: Adlerová, Marta
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka, 2002
Vydání: České vyd.1.
Edice: Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad odd. dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700320532 320532 641.5 (neuvedeno) Dostupné 5x