Koření : jak vybírat a používat koření v kuchyni : příručka pro kuchaře /
Více než 50 druhů koření a 35 kořenících směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za kkrokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky.
Hlavní autor: | Morris, Sallie |
---|---|
Další autoři: | Adlerová, Marta |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Svojtka,
2002
|
Vydání: | České vyd.1. |
Edice: |
Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad odd. dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700320532 | 320532 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 5x |