Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Jota, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700346527 346527 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 6x