Čtyři roční období na talíři /
Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina - a...
Hlavní autor: | Sapík, Jaroslav, 1952- |
---|---|
Další autoři: | Babica, Jiří, 1961- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2016
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700355888 | 355888 | 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |