Domácí sýry /

Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.

Hlavní autor: Rubášová, Petra, 1970-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : CPress, 2018
Vydání: 2. rozšířené vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700364594 364594 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 4x