Domácí sýry /

Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.

Main Author: Rubášová, Petra, 1970-
Format: Book
Language: Česky
Published: Brno : CPress, 2018
Edition: 2. rozšířené vydání
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Item Description: Obálkový podnázev: návody na výrobu a zajímavé recepty - naše i zahraniční
Obsahuje rejstřík
Physical Description: 159 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN: 9788026420026