Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů /
Autor: Légl, Miroslav
Vydáno: (2013)
Filozofie jídla /
Autorka v knize nabízí filozofická vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Šímová, Irena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Plzeň] :
NAVA,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů /
Autor: Légl, Miroslav
Vydáno: (2013) -
Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! /
Autor: Šichtařová, Markéta, 1976-
Vydáno: (2013) -
Zhubněte navždy : konečně bez jojo-efektu /
Autor: Froböse, Ingo, 1957-
Vydáno: (2013) -
Kuchařka ze Svatojánu.
Autor: Francová, Eva, 1968-
Vydáno: (2015) -
Kuchařka ze Svatojánu /
Autor: Francová, Eva, 1968-
Vydáno: (2014)