Domácí uzení : ryby, maso, drůbež /
Autor: Sartor, Maria
Vydáno: (2019)
Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí /
Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodnoceného jeho výrobou. Rakovina, Alzheimerova choroba nebo diabetes – to jsou jen některé nemoci, které mohou být vyvolány konzu...
Hlavní autor: | Grimm, Hans-Ulrich |
---|---|
Další autoři: | Talafantová, Kristýna |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
|
Edice: |
Knihy Omega
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|